Een mooie keuken, daar hoort natuurlijk ook mooie en goede inbouwapparatuur bij.
Bij alle merken krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie want dat is wettelijk zo bepaald.
En bij de meeste merken krijg je bij afname van minimaal 4 apparaten zelfs 5 jaar garantie.
Je moet de apparaten dan wel registreren.
Hieronder staan de logo’s van de merken die wij leveren. Klik op het logo om de apparaten te bekijken.

KUNSTSTOF

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad, wastafelblad, barblad of achterwand. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat.

GRANIET

Evora® Granite (graniet) is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald of aan toegevoegd. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar in veel gevallen ook bijzonder expressief en daardoor geschikt voor een uitgesproken keuken- en wastafelblad.

COMPOSIET

In een composietstenen keukenblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. De Evora Quartz® collectie van Dekker Zevenhuizen telt vele unieke kleuren en verschillende structuren, waardoor er een composietstenen blad is voor elke keuken en badkamer: van landelijk tot design. Dit allround blad is behoorlijk krasvast en hittebestendig, en de Easy collectie is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.

KERAMIEK

Een keukenblad van Evora® Ceramics (keramiek) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Je kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

FENIX

Fenix is een maatwerkblad voor keuken en badkamer met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. Door deze techniek blijven er bovendien geen vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf!

Staat jouw voorkeur werkblad er niet tussen?
Bekijk meer werkbladen hier