Veel gestelde vragen

Is het maken van een offerte vrijblijvend?

Ja, dat is altijd vrijblijvend, dat hoort gewoon bij mijn werk. Sterker nog, ik ga net zo lang door totdat een ontwerp helemaal naar je zin is. Dat is het allerbelangrijkste. Maak je geen zorgen over de kleurstelling en combinatie, daar komen we later echt wel uit. Wees daar maar niet bang voor.

Ik heb een keuken nodig zonder apparaten, kan dat?

Jazeker, je kunt ook een keuken bestellen zonder apparaten. Belangrijk is wel dat je ons goed informeert over het merk en de typenummers van de apparaten die erin komen, zodat we de kasten aan kunnen passen aan de apparatuur.

Ik wil een los apparaat bestellen. Kan dat?

jazeker, Je kunt ook losse apparaten bestellen bij Dé online keukenadviseur. Wij werken onder andere met de volgende merken: AEG, Bosch, Siemens, Inventum, Zanussi, Smeg.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Op de keukenmeubelen krijg je 5 jaar fabrieksgarantie. Op de apparatuur zit een fabrieksgarantie van 2 jaar. Echter bij aankoop van minimaal 4 apparaten van hetzelfde merk krijg je ook hier maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op. Wel is het belangrijk om de apparatuur na ontvangst te registreren.

Hoe snel kan mijn nieuwe keuken geleverd worden?

Als we de orderbevestiging getekend voor akkoord ontvangen hebben, nemen we de keuken voor je in bestelling. De levertijd hangt af van het soort keuken dat er besteld moet worden.Een fineer keuken of een hoogglans keuken heeft een langere levertijd dan een kunststof keuken. We kunnen al keukens leveren binnen 4 weken.

Hoe gaat het bestellen van de keuken in zijn werk?

Wanneer het totaalplaatje helemaal naar wens is, zetten we deze om in een orderbevestiging. Controleer deze goed. Heb je vragen? Neem dan svp contact met mij op via Whatsapp of email. Domme vragen bestaan niet.

Uiteindelijk teken je voor akkoord. Zodra wij de getekende bevestiging van je hebben ontvangen, nemen we de keuken voor je in bestelling. De levertijd van de keuken hangt af van het type keuken.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Dé online keukenadviseur?

Wij vragen een aanbetaling van 15% van het aankoopbedrag. Dit bedrag dient binnen 8 dagen na aankoopdatum van de keuken op onze rekening staan.Het restant moet 5 dagen vóór levering op onze bankrekening staan.

Hoe werkt de betaling via een bouwdepot?

Als je de betaling via een bouwdepot laat lopen, is het gemakkelijk om in één keer de totale rekening naar de bank door te sturen. De bank zorgt ervoor dat het gehele bedrag in één keer betaald wordt.

Hoe zit het met de bezorgkosten?

De prijs is bij ons altijd een “all-in prijs”. Dat betekent dat bezorgkosten altijd in de eindprijs zijn meegenomen. Dit houdt wel in dat de bezorgers de keuken zonder problemen bij je binnen kunnen zetten. Mocht er een kast niet door een doorgang passen, dan bestaat de mogelijkheid om van een verhuislift gebruik te maken. Dit heeft wel een meerprijs en moet ver van tevoren ingepland worden.

Wat gebeurt er na aankoop van mijn keuken?

Er zijn twee mogelijkheden na aankoop van de keuken:

1/ De keuken wordt op leverweek gezet. Dit houdt in dat in deze afgesproken week de keuken geleverd wordt en meestal ook gemonteerd.

Er wordt met jou een dag afgesproken voor aflevering van de keuken. Als je gekozen hebt om de keuken door ons te laten monteren, zal dat meestal de volgende werkdag na aflevering zijn.

2/ De keuken gaat op afroep. Dat wil zeggen dat er nog geen leverweek bekend is en dat de klant zelf verantwoordelijk is voor het afroepen van de keuken. Tot die tijd kan de keuken nog aangepast worden. Uiteraard kan er dan sprake van een meer- of minderprijs.

Hoe lang mag mijn keuken kosteloos op afroep blijven staan?

Een keuken mag 1 jaar kosteloos op afroep staan. Mocht tijdens het afroepgesprek blijken dat apparaten niet meer leverbaar zijn omdat er een nieuwe serie uit is, dan krijgt je altijd het nieuwste apparaat uitgeleverd. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Waarom is Dé online keukenadviseur zo goedkoop in vergelijking met de concurrenten?

Dé online keukenadviseur heeft geen showroom, maar garandeert je van kwaliteit. Wij hebben geen dure huisvestingskosten en dat zie je duidelijk terug in de prijs. Je krijgt altijd een duidelijk gespecificeerde offerte. Handjeklap is niet nodig, je krijgt direct de beste prijs.

Wij hebben de absolute wil om iedereen de mooiste keuken voor de allerlaagste prijs te bieden met het beste advies en eindresultaat.

Aan wie levert Dé online keukenadviseur?

Online kun je ver gaan. Door middel van een goede samenwerking met mijn zakenpartner kan ik gemakkelijk door het hele land leveren en de keuken voor je laten monteren.

Waarom vragen wij naar het budget van de klant?

Wij vragen altijd aan elke klant een richtprijs van budget. Dit is belangrijk om een goed advies te kunnen geven en zo binnen het budget te blijven.

Voor welk budget kan ik een keuken kopen bij Dé online keukenadviseur?

Wij leveren al keukens vanaf € 2.850,–

De eindprijs van de keuken heeft te maken met verschillende factoren waaronder:

– De grootte van de keuken
– De materialen van de keuken
– Welke merken apparatuur
– De hoeveelheid apparaten

Is het mogelijk om zakelijk een keuken aan te schaffen?

Dé online keukenadviseur onderscheidt zich op verschillende fronten.

Wij bieden ook keukens aan voor de zakelijke markt tegen de beste prijzen. Onze keukens zijn in verschillende opstellingen verkrijgbaar en zijn heel goed geschikt voor het plaatsen in vakantiewoningen, studentenwoningen en uiteraard nieuwbouwwoningen.