Dé online keukenadviseur
De keuken speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Het is een ontmoetingspunt in huis, waar iedere dag het eten wordt bereid, een drankje wordt ingeschonken en de dag wordt besproken. Kortom: in de Hollandse keuken wordt geleefd.

Missie
Onze missie is mensen te helpen om hun droomkeuken te vinden, waarin geleefd mag worden. Een keuken die aansluit bij alle wensen en verwachtingen van elk individu. Door middel van persoonlijk contact, zoals telefonisch, via WhatsApp en het stellen van de juiste vragen, ontwerpen wij een keuken waar jij een glimlach van krijgt, en dat tegen een eerlijke prijs.

Visie
Het oriënteren is een belangrijke fase in de aankoop van een keuken. Door vele mogelijkheden zijn de opties eindeloos. Heb jij de perfecte keuken gezien maar in een verkeerde kleur, andere afmetingen? Wij maken het visueel. Door middel van snel en persoonlijk contact ontwerpen we jouw ideale keuken conform jouw speciale wensen. Toch nog een andere ladekast? Geen probleem. Toch nog een andere oven? Done. Binnen een kort tijdsbestek is jouw favoriete keuken ontworpen.

Wat wij beloven:
 Een uniek concept
 Deskundig en eerlijk advies
 Vrijblijvend ontwerp
 Korte levertijden
 A-Merk apparatuur
 Voor ieder budget
 Snel en persoonlijk contact

O ja, wij beloven geen leugens en geen praatjes. We zeggen precies zoals het is. We nemen geen genoegen met een 9,5. Wij willen een 10 halen. Wij overtreffen de verwachtingen van alle klanten.

Over de ondernemer
Een keuken is niet alleen een plek waar wordt gekookt. Er wordt gelachen, gehuild, gescholden en geknuffeld. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. Al 15 jaar heb ik het genoegen om mensen te helpen deze plek te vinden, met alle wensen daaromheen. Eerst jarenlang bij De Mandemakers Groep en de laatste 4 jaar bij Superkeukens. In 2019 besloot ik dat het anders en beter kon en schreef ik het voor het eerst op papier: Dé Online Keukenadviseur.

Een online platform waar je van A tot Z wordt begeleid bij het kopen van een keuken. Van oriënteren tot monteren. Door middel van persoonlijk contact en een hoge mate van flexibiliteit creëren wij jouw ideale keuken in een notendop.

Eerlijkheid, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, vakmanschap en passie staan hierin centraal.  Ik doe het gelukkig niet allemaal alleen. Ik werk samen met een fantastisch team, dat mij helpt met allerlei zaken. Denk hierbij aan orderverwerking, inmeten, transport en eventuele montage. Zo doet iedereen waar hij goed in is en zijn de taken evenwichtig verdeeld.

Wat is het voordeel van geen showroom?
Het grootste voordeel van geen showroom te hebben is dat we de kosten laag houden. Voor ons, dus ook voor de klant. Iedereen oriënteert zich totaal anders dan 10 jaar geleden. Vroeger begon dit in de showrooms maar tegenwoordig ontstaan online de smaken en combinaties van de nieuwe keuken van de klant. Verder wil de klant een goede kwaliteit en een ontwerper die verder denkt dan een ander. Die naast ontwerpen een eerlijk advies geeft en gewoon zegt hoe het echt is.

Corona
De gezondheid en veiligheid van onze klanten hebben onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

Bij een huisbezoek houden we uiteraard rekening met de Corona–regels.